Οι νέοι του ΠΑΟΚ έχουν κίνητρο

Γιώργος Καστάνης07 Ιουνίου 2021

Ενθυμούμενος τις πρόσφατες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου από την συνέντεύξη τύπου, προκύπτουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα, από τα οποία βεβαίως θα δούμε στην πράξη, ποια θα επικρατήσουν. Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός; Πως στην ενδεκάδα θα παίζουν αυτοί που θα είναι καλύτεροι στις προπονήσεις, αυτοί που θα ξεχωρίζουν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Σε μία άλλη αποστροφή των δηλώσεων του, τόνισε πως πρέπει να γίνει ένας σαφής προσδιορισμός, για το τι ακριβώς θέλει ο ΠΑΟΚ. Μία ομάδα που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα, ή μία ομάδα στην οποία θα μπολιαστούν αρκετοί αξιόλογοι, ποιοτικοί νεαροί παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες. Δεν ανέφερε ο Λουτσέσκου, την τρίτη διάσταση του θέματος. Δηλαδή να κάνει πορεία πρωταθλητισμού ο ΠΑΟΚ και με τους νέους παίκτες στο ρόστερ του.

Πάντως εφόσον ισχύσει αυτό που ανέφερε δημόσια και αποτελεί την πρώτη βασική εκδοχή για την αξιοποίηση του ρόστερ της ομάδας, σαφέστατα και οι νεαροί παίκτες, δηλαδή οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας έχουν βάσιμες ελπίδες για να διεκδικήσουν μία θέση στο σχήμα. Ή σε κάθε περίπτωση, αρκετά λεπτά συμμετοχής. Δεν τους απαξίωσε, δεν είπε ότι δεν πρόκειται να τους βάλει, θέλει προφανώς να κρίνει από τις προπονήσεις, εφόσον μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα όσα τους ζητήσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Κατά συνέπεια, οι νέοι του ΠΑΟΚ έχουν ισχυρό κίνητρο και πρέπει να το δείξουν.

    Απέκτησαν πλέον και αυτοπεποίθηση

    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι Τζόλης (πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε όλες τις διοργανώσεις), Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας, αύξησαν κατακόρυφα τις συμμετοχές τους και τις επιδόσεις τους στην πρώτη ομάδα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εχουν αποκτήσει ισχυρές παραστάσεις, έχουν πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δείξουν στον Λουτσέσκου, πως μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις στο βασικό σχήμα. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς, εξαρτάται όμως και από τα παιδιά αυτά. Γιατί εδώ που τα λέμε, τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο προπονητής.

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.