Οι Μπακς έχασαν από τους Πέισερς και τώρα... τρέχουν

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Παίζοντας και πάλι χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς αυτήν τη φορά δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν από τους Πέισερς, ισοφαρίστηκαν σε 1-1 και βέβαια έχασαν το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο θα πρέπει να πάρουν πίσω με διπλό στην Ιντιανάπολις. Το σημερινό (24/4) πρόγραμμα έφερε δύο break, ενώ οι τρεις πρώτες μέρες των play off του ΝΒΑ δεν είχαν ούτε ένα. Το έκαναν και οι Μάβερικς κόντρα στους Κλίπερς.

Οι Πέισερς λοιπόν πέρασαν από το Μιλγουόκι με το 125-108 επί των Μπακς, έχοντας έναν καταπληκτικό Πασκάλ Σιακάμ που είχε 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ «έγραψε» και πάλι «30άρα» (34 πόντοι) αλλά δεν αρκούσε για τα «ελάφια».

Στο 1-1 έφεραν και οι Μάβερικς τη σειρά τους με τους Κλίπερς τους οποίους νίκησαν στο Λος Άντζελες με 96-93. Ο Λούκα Ντόνσιτς τους οδήγησε με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Για τους γηπεδούχους ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Σε αντίθεση με τους Μπακς και τους Κλίπερς, οι Τίμπεργουλφς υπερασπίστηκαν την έδρα τους και έκαναν το 2-0 επί των Σανς με το άνετο 105-93. Ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς εξελίχθηκε σε μάλλον απρόσμενο πρωταγωνιστή, έχοντας 25 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους Σανς ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 20 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.