Οι μέρες που θα κρίνουν αν ο Αντόνιο μπει πριν την διακοπή

Κώστας Πετρωτός21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Μάρκος Αντόνιο, παρότι είναι μία πολύ ηχηρή μεταγραφή, δεν έχει ακόμη καταφέρει να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, Η αιτία είναι ο τραυματισμός τον οποίο κουβαλά από την περίοδο που ήταν παίκτης της Λάτσιο (θλάση στον μηρό).

Ο βραχύσωμος (1.66μ.) Βραζιλιάνος μέσος από την μέρα που ήρθε κάνει ένα πρόγραμμα αποθεραπείας με ορισμένες πινελιές, από δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει καταφέρει να φύγει από αυτό που ο απλός κόσμος έχει «ατομικό πρόγραμμα». Οι πληροφορίες που υπάρχουν από την Ιταλία λένε ότι δεν ήταν μία εύκολη περίπτωση η θλάση του γιατί συνοδευόταν και από ένα οίδημα ψηλά στον μηρό.

Η αποκατάσταση προχωρά με καλούς ρυθμούς, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μία ενδεχόμενη υποτροπή. Οι μέρες, όμως, περνάνε και πλέον το βασικό ερώτημα στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, είναι αν θα προλάβει να παίξει σε κάποιο από τα τρία τελευταία παιχνίδια πριν την νέα διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Γι’ αυτό και οι προπονήσεις αυτών των ημερών (όπως και ο Φιλίπε Σοάρες, συνεχίζει την δουλειά στην Θεσσαλονίκη), είναι κρίσιμες. Θεωρούμε δεδομένο πως ούτε στα Γιάννινα μπορεί να δώσει παρών.

Το παιχνίδι με τον Βόλο στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη θα ήταν ιδανική ευκαιρία να πάρει τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά του, όμως, ακόμη και αν μπει στο ομαδικό πρόγραμμα, μέχρι τότε η ομάδα θα έχει ουσιαστικά… μιάμιση προπόνηση (αν υπολογίσουμε την προπόνηση της Τρίτης και δύο χαλαρώματα μετά το αποψινό ματς και αυτό στους Ζωσιμάδες). Ακολουθούν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Τούμπα, υψηλής δυσκολίας που δεν είναι εύκολο να αποφασιστεί η χρησιμοποίηση ενός παίκτη προερχόμενους από εβδομάδες αδράνειας. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.