Οι Μάτζικ στον δρόμο των Μπακς στα πλέι οφ του ΝΒΑ

Metrosport Team10 Αυγούστου 2020

Οι Ορλάντο Μάτζικ είναι η ομάδα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Μιλγουόκι Μπακς στην πρώτη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ ενώ οι Τορόντο Ράπτορς θα κοντραριστούν με τους Μπρούκλιν Νετς. Τα δύο πρώτα ζευγάρια διαμορφώθηκαν μετά τη σημερινή νίκη των Νετς επί των Κλίπερς, που έφερε την ομάδα του Μπρούκλιν στην 7η θέση της Ανατολής. Εκτός πλέι οφ έμειναν και οι Σακραμέντο Κινγκς που ηττήθηκαν από τους Ρόκετς με 129-112 με τον Όστιν Ρίβερς να σταματά στους 41 πόντους.

Κατά τα άλλα...

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιβλήθηκαν των Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο Ορλάντο με 122-113 και συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα πλέι οφ του ΝΒΑ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που έχασαν τις τελευταίες πιθανότητες τους. Για τους νικητές ο ΝτεΡόζαν είχε 27 και ο Γκέι 19 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά ο Ρέντικ είχε 31 και ο Ζάιον Ουίλιαμσον 25 με επτά ριμπάουντ.

Χάρη στον Τζέισον Τέιτουμ απέφυγαν την ήττα στην κανονική διάρκεια και νίκησαν τους Μάτζικ στην παράταση με 122-119. Για τους νικητές ο Γκόρντον Χέιγουορντ είχε 31 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 26 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ στη νίκη των Μπλέιζερς επί των Σίξερς με 124-121. Ο ολ σταρ γκαρντ σταμάτησε στους 51 πόντους ενώ είχε και επτά ασίστ. Για τους Σίξερς, ο Τζος Ρίτσαρντσον είχε 34 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Ακόμη οι Ράπτορς επιβλήθηκαν των Γκρίζλις 108-99 (Σιακάμ 26) και οι Θάντερ των Ουίζαρντς με 121-103 (Μπλέζλεϊ 23).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.