Οι κρίσιμες μέρες για την απόφαση του Γκαρσία

Κώστας Πετρωτός09 Ιουνίου 2021

Δεν έχει απαντήσει ακόμη στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία για το αν θα αναλάβει την ηγεσία και τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδα β’. Ο Κανάριο έχει δεχθεί διερευνητικές κρούσεις και από άλλους συλλόγους, εντός και εκτός συνόρων, αλλά δεν μπαίνει στην διαδικασία να συζητήσει γιατί δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει με τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τον 44χρονο προπονητή να έχει πλήρη ενημέρωση από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο (δική του ιδέα ήταν το εγχείρημα των β΄ ομάδων) για τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΠΑΕ για το νέο εγχείρημα.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια του, ο Κανάριο θα συζητήσει αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, το τιμ του με τον Μίροσλαβ Σνάουτνσερ και τους άλλους συνεργάτες του και φυσικά την οικογένειά του και τον ατζέντη του, Διονύση Γιαννόπουλο για να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει και εξέλιξη και να γνωρίζουμε σε ποιον πάγκο θα κάθεται αυτή την σεζόν ο 44χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.