SL-Τελευταία αγωνιστική: Οι ισοβαθμίες και τι ισχύει για την είσοδο στα play offs

Metrosport Team06 Μαρτίου 2022

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten. Σήμερα (06/03) αναμένεται να μάθουμε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι οφ. 

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και Παναθηναϊκ'ός είναι ήδη εκεί και περιμένουν τον τελευταίο τους αντίπαλο. Αυτός θα προκύψει ανάμεσα σε ΠΑΣ, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ. 

Τι χρειάζονται; 

Ο Αστέρας είναι η μόνη εκ των τριών ομάδων που δεν εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα, αφού αν επικρατήσει της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα μπει στα play offs. Ωστόσο, ακόμη και αν πάρει τους τρεις βαθμούς, «έχει» τις ισοβαθμίες με ΠΑΣ, ΟΦΗ (τόσο τις διπλές όσο και την τριπλή). 

Ο ΠΑΣ βρίσκεται από πάνω σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΟΦΗ αφού για να τη «χάσει» θα πρέπει ο δεύτερος να πετύχει μίνιμουμ 6 γκολ στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε περίπτωση βέβαια που και εκείνος κερδίσει και «συγκατοικήσουν» στους 37. Αρα για να μπει στην εξάδα ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με την έφεσή του θέλει εκείνος να κερδίσει στο Βόλο και να μην πετύχει κάτι ανάλογο ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ. 

Ο ΟΦΗ επειδή υστερεί σε όλες τις διπλές ισοβαθμίες με τον Αστέρα και τον ΠΑΣ (εκτός της περίπτωσης που επικρατήσει του Απόλλωνα με μεγάλο σκορ - μίνιμουμ 6 γκολ - οπότε και θα «πάρει» εκείνη με τους Γιαννιώτες) όπως και στην τριπλή στους 35, για να μπει στα play offs θα πρέπει να επικρατήσει της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και παράλληλα να μην κερδίσουν ο Αστέρας και ο ΠΑΣ. 

Το πρόγραμμα, οι βαθμοί και τα γκολ

6) Αστέρας Τρίπολης 35 βαθμοί (26-27, -1, 25 αγώνες)

06/03: ΑΕΚ*

7) ΠΑΣ Γιάννινα 34 βαθμοί (28-24 +4, 25 αγώνες)

06/03: Βόλος*

8) ΟΦΗ 34 βαθμοί (31-32 -1, 25 αγώνες)

06/03: Απόλλων Σμύρνης

* Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.