Οι φίλαθλοι του Άρη ανέδειξαν τον Μαντσίνι ως MVP της σεζόν

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Tο φίλαθλο κοινό του Άρη ανέδειξε τον Ντάνιελ Μαντσίνι ως τον πολυτιμότερο παίκτης της ομάδας για τη σεζόν 2021-22, με τον Φαμπιανό να έρχεται δεύτερος στη ψηφοφορία με ελάχιστη διαφορά από τον Αργεντινό.

Ο 25χρονος συγκέντρωσε 34%, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό των "κίτρινων" να ακολουθεί με 33,2%. Ο Μαντσίνι φέτος αγωνίστηκε σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 5 τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρη για τον Μαντσίνι:

«Ο Daniel Mancini αναδείχθηκε MVP της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-2022, σύμφωνα με την δική σας ψήφο, στο διαγωνισμό -ο οποίος ολοκληρώθηκε σήμερα- με την υποστήριξη της ARIS F.C. Boutique και του Επίσημου Υποστηρικτή της ΠΑΕ Άρης Kritsimis Jewellery, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Facebook!

Ο Αργεντινός έδωσε σκληρή «μάχη» με τον Fabiano Leismann στις ψήφους, ο οποίος συγκέντρωσε το 34%, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται λίγο πίσω του με 33,2%!

Την πεντάδα για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του Άρη της αγωνιστικής περιόδου 2021-’22 συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Jakub Brabec (17,6%), Aboubakar Kamara (8,8%) και Julian Cuesta (4,8%)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.