Μακεδονικός: Tο μήνυμα και οι ευχές του προέδρου, Παύλου Ανδρώνη

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει των Χριστουγέννων έστειλε ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης.

Αναλυτικά: «Με την αλλαγή ενός ακόμη έτους να πλησιάζει, σκέφτομαι πόσα πολλά άλλαξαν στην κοινωνία μας τα τελευταία δύο χρόνια, πόσο μακριά υποχρεωθήκαμε να στεκόμαστε αλλά και πόσο πιο κοντά ήρθαμε κατ’ ουσίαν, ώστε να δώσουμε ο καθένας και η καθεμιά στον διπλανό και στη διπλανή μας την ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα χρόνια αυτά, ο αθλητισμός ήταν στον Μακεδονικό λαμπρός πυρήνας αισιοδοξίας. 

Όσο μέναμε μακριά από τα γήπεδα και τα αποδυτήρια μας, τόσο περισσότερο καταλαβαίναμε πόσο σημασία έχουν για εμάς. Οι ομάδες μας μας χάρισαν και συνεχίζουν να μας χαρίζουν αμέτρητα χαμόγελα και επιτυχίες και μικροί ήρωες και μικρές ηρωίδες μάς δείχνουν καθημερινά στις Ακαδημίες μας πώς θα μοιάζει η εικόνα του μέλλοντος για τον σύλλογο μας, με φωτεινά και αισιόδοξα πρόσωπα.

Δε θα μπορούσα, λοιπόν, να ευχηθώ οτιδήποτε άλλο πέραν από το να διατηρήσουμε σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας αυτά τα χαμόγελα και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς στους κόλπους της «πράσινης» οικογένειας. Ο εορτασμός των Χριστουγέννων αποτελεί ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε πόσο όμορφο είναι να βρίσκεις την αγάπη μέσα στις δυσκολίες, και ο ερχομός του νέου χρόνου ευκαιρία να υποσχεθούμε ότι δεν θα αλλάξουμε ούτε το 2022! Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το νέο έτος!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.