Άρης: Οι επαφές με τον Αϊχάδο και ο κεντρικός χαφ

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Πολλά είναι τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν στον Αρη καθώς αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τη διεξαγωγή τριών δυνατών φιλικών αγώνων.

 Με εξαίρεση την προσθήκη του Μάρβιν Πίρσμαν οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν οριστικοποιήσει κάποια άλλη συμφωνία και δικαιολογημένα τίθεται ζήτημα επάρκειας (βασικών) ποδοσφαιριστών στο διάστημα της προετοιμασίας. Εκτός κι αν στα επόμενα 24ώρα ο Αρης καταφέρει να κλείσει κάποιες βασικές εκκρεμότητες δίνοντας στον προπονητή και τα κατάλληλη υλικά να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Για την ώρα, ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Ραφαέλ Καμάτσο (22χρονος εξτρέμ) ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Αρη αλλά είναι σε εκκρεμότητα η απάντηση της Σπόρτινγκ. 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα έχει σήμερα καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου και εκεί θα διαπιστωθεί πότε τελικά θα κλειδώσει η συμφωνία με τους Κιτρινόμαυρους και πότε ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην ομάδα. 

Ενδεχομένως και σήμερα να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Πάπε Σέικ Ντιόπ κλείνοντας έτσι αυτή η εκκρεμότητα για τον Αρη. Ο Γάλλος χαφ, πρώην παίκτης της Λιόν, έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και ταξιδέψει σήμερα, τότε θα μπει στο αεροπλάνο για την Αυστρία μαζί με την αποστολή.

Από ‘κει και πέρα, ανοικτή είναι (και) η υπόθεση του 27χρονου Λούκας Αϊχάδο ο οποίος αποτελεί μεν βασική επιλογή του Αρη για τη δεξιά πλευρά της άμυνας αλλά η δέσμευσή του με την Οβιέδο έως το καλοκαίρι του 2023 περιπλέκει την κατάσταση. 

Στον Αρη κοιτάζουν και τις εναλλακτικές τους έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο να μην καταφέρει ο Ισπανός να αποδεσμευτεί από την ομάδα του. Ενώ, στο προσκήνιο βρίσκεται η άμεση προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού μέσου (πλην του Ντιόπ) με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις με τις οποίες διαπραγματεύονται και είναι πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να καταλήξουν στον “εκλεκτό” για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμή, όπου μετά την αποχώρηση των Σάσα, Ντιαγέ και την εκκρεμότητα με τον Ματίγια, έχει μείνει...άδεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.