Οι δύο προϋποθέσεις του ΠΑΟΚ για την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Συμφωνήθηκε ομοφώνως παράταση αναστολής της SL1 έως 24 Απριλίου. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έθεσε δυο προϋποθέσεις για να υπάρξει οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως την εξέφρασε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

Η θέση μας στη Λίγκα ήταν αυτή που έχουμε εκφράσει ξανά. Εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί ΕΓΚΑΙΡΑ το Πρωτάθλημα και ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί και η επόμενη χρονιά, μετά τη νέα προσωρινή αναβολή μπορούμε να συζητήσουμε την οριστική διακοπή, με δυο προϋποθέσεις: 

1.Να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεσή μας  

2. Να γίνει ένα Working Group που θα συζητήσει με την Πολιτεία και τους φορείς τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής για να ακολουθήσει μια συντονισμένη προσπάθεια για δέσμη μέτρων.

Στη δευτερολογία του τόνισε ότι «δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα επιφέρει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αφορά τη βαθμολογία, πριν να την αποφασίσουμε. Είμαι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν και πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως. Είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης με ταυτόχρονη κατάργηση playoff- playout».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.