Οι δύο δρόμοι στην σχέση ΠΑΟΚ-Μπίσεσβαρ

Κώστας Πετρωτός08 Μαΐου 2021

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον το ενδιαφέρον του στρέφεται στο μέλλον της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ

Ο 33χρονος Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είναι μία ξεχωριστή περίπτωση παίκτη για τον Δικέφαλο, καθώς σε 4,5 χρόνια παρουσίας είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση των τριών Κυπέλλων και του αήττητου πρωταθλήματος. Τα στατιστικά του, οι 166 συμμετοχές του, τα 25 γκολ και οι 32 ασίστ μιλούν από μόνα τους, άλλωστε.

Ο Ντιέγκο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της εποχής. Υπάρχουν μόνο δύο εναλλακτικές στην περίπτωσή του και αυτές θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων μόλις τελειώσει η σεζόν και για τον ΠΑΟΚ.

Ποιες είναι αυτές; Είτε να παραμείνει στην Τούμπα και να εξαντλήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, είναι να έρθει σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση νέου δανεισμού με επέκταση συμβολαίου.

Το κρίσιμο στην περίπτωση του Μπίσεσβαρ είναι η τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για τον προπονητή. Εφόσον παραμείνει ο Πάμπλο Γκαρσία που στην παρούσα φάση συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο «Μπίσε». Κι αυτό γιατί στην συνεργασία λίγων εβδομάδων που είχαν οι δυο τους καταγράφηκε μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ δεν πρόκειται να βρεθούν απέναντι. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι ακόμη κι αν φτάσουν στο διαζύγιο αυτό θα γίνει με απόλυτα συναινετικό τρόπο. Θα μιλάμε για το κλείσιμο ενός κύκλου που κάθε πλευρά θα αναγνωρίζει στην άλλη το πόσο πολύ την βοήθησε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.