Οι δικοί του τελικοί

Βασίλης Βλαχόπουλος04 Μαΐου 2022

Το ευχάριστο στοιχείο είναι ότι έπειτα από αρκετό καιρό ο Γιάννης Καστρίτης δεν μετράει απόντες στην προετοιμασία του αγώνα με τη Λάρισα και το αρνητικό ότι υπάρχει αμφιβολία για τον αγωνιστικό ρυθμό των περισσοτέρων παικτών.

Το κενό των 17 ημερών που μεσολαβεί μεταξύ της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και της αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Λάρισα είναι λογικό να καλλιεργεί αυτή την αμφιβολία για τον ρυθμό των παικτών. Ο Γιάννης Καστρίτης προσπαθεί να κρύψει αυτό το πρόβλημα μέσα από τις έντονες προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και φυσικά γνωρίζοντας ότι η Λάρισα είχε παιχνίδια ενδιάμεσα και μάλιστα έδειξε ότι διατηρείται σε αρκετά καλή κατάσταση. 

Για τον στόχο της εξάδας, αυτό το παιχνίδι στο Nick Galis Hall έχει χαρακτήρα τελικού καθώς δεν είναι απαραίτητη μόνο η νίκη αλλά ακόμη και η διαφορά των τεσσάρων πόντων ούτως ώστε να εξασφαλιστεί το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το θετικό είναι ότι ο 40χρονος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έπειτα από αρκετό καιρό. Κι έχει εστιάσει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι θεωρώντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι η αγωνιστική βάση της ομάδας του.

*Χθες συμπληρώθηκαν δύο μήνες από την έναρξη της διαδικασίας της ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε νέο κάλεσμα του κόσμου και στην κοινοποίηση promo video. Όπως έγραψε χθες η «Μ», μέχρι στιγμή το επίπεδο ανταπόκρισης είναι αντιστρόφως ανάλογο των προσδοκιών τόσο σε συμμετοχή όσο και στο ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.