Οι Δανοί για τους 1.000  παθιασμένους ΠΑΟΚτσήδες

Γιώργος Καστάνης17 Οκτωβρίου 2021

Αίσθηση προκαλεί στην Δανία η εξασφάλιση δεκάδων εισιτηρίων από τους φίλους του ΠΑΟΚ για την παρακολούθηση του κρίσιμου αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.

Το ντέρμπι του έκτου ομίλου στο Conference League ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τον ΠΑΟΚ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, καθώς απο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κριθούν πολλά, αναφορικά με την τελική κατάταξη. 

Οι Δανοί, παράλληλα με τις υποχρεώσεις τους στο εγχώριο Πρωτάθλημα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους και στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης. Εκεί όπου παραδέχονται, με βάσει τα στοιχεία που έχουν, πως περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είναι παρόντες για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και του Λουτσέσκου

Παράλληλα στα ρεπορτάζ σε μέσα ενημέρωσης της Δανίας αναφέρεται πως ήδη έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο γήπεδο, περισσότεροι από 20.000 οπαδοί εκ των οποίων οι 1.000 ειναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα έχει μία πολύ δυναμική υποστήριξη απο τους φιλάθλους του, που εξασφάλισαν εισιτήρια και προγραμμάτισαν το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.