Οι χαφ του Άρη και το... καθεστωτικό 81,8%

Γιώργος Πετρίδης30 Νοεμβρίου 2020

Ο Άρης υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα του στο φετινό Πρωτάθλημα στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό όμως μέσα από το παιχνίδι του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε ένας κανόνας που δημιουργήθηκε με την ως τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα.

Με το γκολ του Φακούντο Μπερτόλιο, με το οποίο μείωσε σε 1-2, ο Άρης πήρε το ένατο γκολ του από παίκτη του κέντρου. Εννιά στα 11 είναι μία επίδοση που δημιουργεί ποσοστό 81,8%. Η θετική «ανάγνωση» αυτής της επίδοσης είναι ότι οι μέσοι του Άρη το... έχουν το γκολ και το δείχνουν στο φετινό Πρωτάθλημα. Η αρνητική «ανάγνωση» όμως είναι ότι η ομάδα δεν παίρνει γκολ από τους επιθετικούς της.

Στα οχτώ παιχνίδια του ο Άρης πήρε τέσσερα γκολ από τον Μπρούνο Γκάμα, δύο από τον Φακούντο Μπερτόλιο και από ένα έδωσαν οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Χαβιέ Ματίγια και Γιάννης Φετφατζίδης. Η επιθετική γραμμή έχει προσφέρει μέχρι τώρα μόνο το γκολ του Κριστιάν Λόπεθ που ήταν και το πρώτο του Άρη στο Πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα με τη Λαμία. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν δίχτυα και με ένα αυτογκολ, εκείνο του Τριαντάφυλλου Πασσαλίδη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.