Οι... απίθανες «γκάφες» Κουρτουά και Άλισον σε ψηφιακή ανάλυση

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Απίθανο παιχνίδι στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. ΟΙ Άγγλοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 αλλά οι Μαδριλένοι πάτησαν γκάζι και τους σάρωσαν στο πέρασμα τους φεύγοντας με μια μεγάλη νίκη με 5-2 από το Νησί και το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» στην τσέπη. 

Στο παιχνίδι εντύπωση προκάλεσαν οι γκάφες των Κουρτουά και Άλισον, οι οποίες χάρισαν από ένα γκολ στον αντίπαλο. Για το επίπεδο τους ήταν κάτι παραπάνω από αδικαιολόγητες. Συγκεκριμένα, ο Κουρτουά έκανε ολέθριο λάθος στο 14' αφού αντί για να απομακρύνει τη μπάλα προσπάθησε να κάνει ανεπιτυχώς κοντρόλ, τροφοδοτώντας τον Σαλάχ και επιτρέποντας στον Αιγύπτιο να βρει δίχτυα και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία της Λίβερπουλ με 42 γκολ. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Άλισον να κάνει λάθος. Στο 36ο λεπτό ο Γκόμεζ γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και ο Άλισον στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα με βολέ, την έστειλε πάνω στον Βινίσιους που προσπάθησε να τον πιέσει, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο βάθος της εστίας των κόκκινων για το 2-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.