Οι ANTIFA ξεκίνησαν την εισβολή στο Καπιτώλιο

Αλέξανδρος Τσίγγος15 Ιανουαρίου 2021

Το FBI συνέλαβε στην Γιούτα των ΗΠΑ, το μέλος των Antifa John Sullivan, με την κατηγορία της υποκίνησης ταραχών, κατάληψη δημόσιου κτηρίου και τρομοκρατία.

Από όσα έγιναν γνωστά μέσω άρθρων των New York Times και άλλων εφημερίδων:

Αυτό έχει διαψευστεί από την Ειδική Ομάδα Δράσης ενάντια στα παιδοφιλικά κυκλώματα και εκμετάλλευσης των παιδιών του Λευκού Οίκου.

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι η ,πρώτη πράξη, οδηγία που έκανε όταν ανέλαβε τον Λευκό Οίκο ο κύριος Τραμπ ήταν η προεδρική οδηγία για την πάταξη της παιδεραστίες και της εκμετάλλευσης των παιδιών και η δημιουργία μιας Ταχείας Δύναμης Κρούσης για αυτό το λόγο. Χιλιάδες παιδιά απελευθερώθηκαν από τους τόπους κράτησης και σεξουαλικής τους εκμετάλλευσης.

Μέρος αυτής της δραστηριότητας ήταν και η σύλληψη του, Epstein, όπου στο ιδιωτικό του νησί, όλοι οι γνωστοί επιχειρηματίες και μεγαλόσχημοι πολιτικοί και καλλιτέχνες απολάμβαναν τα παιδεραστικά τους βίτσια.

Από αυτή την ιστορία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση ο πρίγκηπας Andrews, της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του, αλλά και υπήρξαν μαρτυρικές καταθέσεις για τις προτιμήσεις του σε ανήλικες γυναίκες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.