Οι ακριβοί φορ, ο Τσολάκ και οι ελεύθεροι που…περιμένουν

Γιώργος Καστάνης13 Αυγούστου 2020

Είναι γεγονός πως ο Φερέιρα ζήτησε την απόκτηση ενός επιθετικού. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να πωληθεί ένας εκ των Ακπομ ή Σφιντέρσκι με πιθανότερο τον Βρετανό. 

Ειδικά σε αυτή την θέση, για να αποκτήσει μία ομάδα έναν παίκτη, ανεξάρτητα από την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, είτε θα πρέπει να τον πληρώσει αδρά, είτε να βρει μία εξαιρετικά καλή περίπτωση από την ελεύθερη αγορά, που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί. Είναι μεγάλο στοίχημα η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.

Οσο για τον Αντόνιο Τσολάκ, όπως ανέφεραν τα κροατικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον, όμως η συζήτηση δεν προχώρησε καθώς κινήθηκε για την απόκτησή του και η Ντιναμό Κιέβου.

Σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Δικέφαλος πρόσφερε τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν ήταν αρκετά για να την πείσουν να τον παραχωρήσει. 

Η Ντιναμό Κιέβου προσφέρει 4-5 εκατ. ευρώ για να προσθέσει στο δυναμικό της τον 26χρονο επιθετικό. Τον πρώτο σκόρερ του Κροατικού Πρωταθλήματος, σίγουρα γνωρίζει ο Ρέμπε. Το αν γίνει οριστικά κάτοικος Ουκρανίας, θα το ξέρουμε άμεσα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.