Οδηγός το... παρελθόν για τον Μάντζιο

Μάνος Χατζάκης21 Σεπτεμβρίου 2021

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η διάθεση του Άκη Μάντζιου να περιορίσει τη χρησιμοποίηση της πλειοψηφίας των νέων αποκτημάτων στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Eλληνας τεχνικός θα τα παίξει όλα για όλα, ποντάροντας στη χημεία της περσινής ομάδας.

Η κρισιμότητα του αγώνα σε συνδυασμό με την προπονητολογία, η οποία κόπασε τις τελευταίες ώρες, δημιουργεί την αναγκαιότητα για νίκη επί των “πρασίνων”, γι' αυτό και η προσπάθεια θα στηριχθεί, εκτός απροόπτου, σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την περασμένη σεζόν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ φέτος έμειναν στο περιθώριο. Αυτό σημαίνει ότι με εξαίρεση -πιθανότατα- τρεις ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι θα είναι περισσότερο γνώριμοι μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Τζέγκο (δίπλα στον Σάσα) αντί του Ντιαγέ, τον Γκάνεα (αν και ούτως ή άλλως ο Λούμορ είναι τραυματίας) και τον Γκάμα, οποίος θα ξεκινήσει αντί του Ιτούρμπε.

Ερωτηματικό θα μπορούσε να τεθεί και για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Ντένις συνεχίζει τις ασταθείς εμφανίσεις με πιο πρόσφατη εκείνη κόντρα στον Ιωνικό, όπου και φέρει σαφή ευθύνη στο γκολ του Άοσμαν. Αν ο Μάντζιος εμπιστευτεί έναν εκ των Σιαμπάνη ή Κουέστα είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Σίγουρα όμως, στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνουν οι μεταγραφές του καλοκαιριού, δηλαδή οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Καμαρά.

Επί της ουσίας, στις παραπάνω θέσεις ήταν που είχαν εντοπιστεί και τα προβλήματα πέρσι και καταγράφηκε η ανάγκη για ενίσχυση, όπως και συνέβη. Τα υπόλοιπα κομμάτια τη ενδεκάδας, πιθανότατα, θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, κάτι που δεν φάνηκε με τις επιλογές στα δύο πρώτα ματς Πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.