Οχι άλλες απώλειες βαθμών μετά τις αγωνιστικές απώλειες

Μάνος Χατζάκης27 Ιανουαρίου 2020

Οι απώλειες έφεραν… απώλειες. Οι απουσίες βασικών “κιτρινόμαυρων” ποδοσφαιριστών, όπως οι Ροζ, Ματίγια και Ιντέγε καθόρισαν και την εικόνα του Αρη στο Αγρίνιο, όπως και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, ωστόσο κόντρα στον Παναιτωλικό τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι όπως δεν έπρεπε να συμβεί, γιατί όσοι αγωνίστηκαν δεν ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του παιχνιδιού. Ποιος φταίει; Σύμφωνα με την τοποθέτηση του Αγγελου Χαριστέα στα Κοινωνικά Δίκτυα, δεν θα αποδώσει ο ίδιος ευθύνες, γιατί “το ταμείο θα γίνει στο τέλος”. Και δεν έχει άδικο, γιατί κάποια πράγματα, αναφορικά με την απόδοση των “κιτρινόμαυρων” έγιναν ορατά και απέναντι στην Ξάνθη. Ο πήχης ανεβαίνει, οι δυσκολίες είναι υπαρκτές, άρα καλύτερα το club να λειτουργήσει υπό το καθεστώς της ψυχραιμίας.

Οι Αγρινιώτες κέρδισαν δίκαια, διότι ο Αρης έδωσε δικαιώματα στον προτελευταίο της βαθμολογίας και τη στιγμή που τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά. Οι δικαιολογίες βρίσκονται εντός πλαισίου, αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί η χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το απαραίτητο βάθος στον πάγκο, τότε το βάρος θα μοιράζεται σε λίγους εκτός κι αν η διοίκηση βρει τον τρόπο να ενισχύσει το ρόστερ, κάτι που είναι παραπάνω από πιθανό.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε απώλειες, οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους ματς με τον τελευταίο της βαθμολογίας και η κατάσταση, όσον αφορά τους διαθέσιμους, είναι συγκεκριμένη.

Δύο από τους τέσσερις της άμυνας είναι εκτός, λόγω τιμωρίας, δηλαδή οι Κόρχουτ και Βέλεθ, ενώ δεδομένη είναι και η απουσία του Ιντέγε. Δεδομένης της δυσκολίας, όχι τόσο λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά των συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί στο σύνολο του Ενινγκ, η κατάκτηση των τριών βαθμών συνιστά αναγκαία κατάσταση.

Και ο Γερμανός, τώρα, είναι που χρειάζεται να δείξει ότι μπορεί να ενορχηστρώσει την… μπάντα του, ώστε να σταματήσουν τα φάλτσα τύπου Αγρινίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.