ΟΑΣΘ: Στο «Google Maps» λεωφορειακές γραμμές και στάσεις

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Στη συνάντηση μεταξύ του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο εκπρόσωπος Τύπου, Πιπερίδης Σταύρος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΝΘ, και ο Συντονιστής της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, Κώστας Γκρίζος, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΑΣΘ, Καθηγητή Γεώργιο Σκόδρα, και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, Ιωάννη Ρεντζεπέρη.  

Η συνάντηση είχε ως κύριο σκοπό την παρότρυνση του Οργανισμού να δρομολογήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ενσωμάτωση των λεωφορειακών γραμμών και στάσεων στην υπηρεσία χαρτογράφησης «Google Maps». Το σκεπτικό που δικαιολογεί την αναγκαιότητα παραχώρησης των παραπάνω πληροφοριών έγκειται στην, ομολογουμένως, διαδεδομένη χρήση της αναφερθείσας υπηρεσίας, γεγονός που, κατά την άποψη του ΔΣΝΘ, θα διευκολύνει την μετακίνηση επισκεπτών, είτε αυτοί προέρχονται από το εσωτερικό της χώρας ή το εξωτερικό.  

Επίσης συζητήθηκε η ενδεχόμενη επέκταση του δικτύου νυκτερινών γραμμών του ΟΑΣΘ ώστε να καλυφθούν περισσότερες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης και της Τούμπας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.