Ο Ζοάο Φέλιξ «πλήγωσε» τη Γιουνάιτεντ στο φιλικό της Ατλέτικο

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όσλο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους «ροχιμπλάνκος» να εξασφαλίσουν το θετικό αποτέλεσμα χάρη σε γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 87’.

Από το συγκεκριμένο ματς απουσίαζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να ξαναφορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» αύριο (31/7) στο παιχνίδι κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Ολντ Τράφορντ» και να τεθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ, μετά και το αυριανό της παιχνίδι κόντρα στη Βαγιεκάνο, ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπράιτον στις 7 Αυγούστου, ενώ η Ατλέτικο έχει ακόμα τα φιλικά απέναντι σε Κάντιθ (4/8) και Γιουβέντους (7/8) πριν το εκτός έδρας ματς με την Χετάφε (15/8) στην πρεμιέρα της La Liga.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαλάσια, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (69’ Φαν ντε Μπεκ), Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα (76’ Πελίστρι, 90' Γκάρνερ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (69’ Έρικσεν).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Μολίνα (60’ Φέλιξ), Χιμένες (60’ Νίγκεθ), Σάβιτς (60’ Γκριεζμάν), Ρεϊνίλντο, Μ. Γιορέντε (60’ Βας), Κοντογκμπιά (60’ Ρολντάν), Λεμάρ (60’ Κόκε), Καράσκο (60’ Ντε Πολ), Α. Κορέα (60’ Βίτσελ), Κούνια (60’ Μοράτα).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.