Ο Ζαμπράνο πλακώθηκε στο ξύλο με τον Μπενεντέτο στα αποδυτήρια της Μπόκα

Metrosport Team15 Αυγούστου 2022

Το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ήταν σύντομο όμως ξεχώριζε για το δυναμικό παιχνίδι του και τη λατινοαμερικάνικη νοοτροπία του. Δεν στέριωσε στην Τούμπα περιοριζόμενος σε οχτώ ματς στην αρχή της περιόδου 2017-18, όμως η καριέρα του Κάρλος Ζαμπράνο δεν εξελίχθηκε καθόλου άσχημα. Βρίσκεται πια στην Μπόκα Τζούνιορς όπου πρωταγωνίστησε τα ξημερώματα σε ένα πρωτοφανές, ακόμη και για τα δεδομένα της Αργεντινής, επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν μέσα της χώρας στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρασίνγκ, ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ πλακώθηκε στο ξύλο με τον συμπαίκτη του Ντάριο Μπενεντέτο. Ο αρχηγός της Μπόκα ήταν έξαλλος στην ανάπαυλα με τον Ζαμπράνο και φέρεται να του ζήτησε τον λόγο, με την κατάσταση να ξεφεύγει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Οι δύο παίκτες της Μπόκα ήρθαν στα χέρια, με τους Αργεντινούς να σημειώνουν πως χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάρλος Ζαμπράνο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σημάδια στο αριστερό του μάτι, ενώ ο Μπενεντέτο είχε γρατζουνιές στον λαιμό. 

Ο προπονητής της Μπόκα, Ούγκο Ιμπάρα, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων μετά το τέλος της αναμέτρησης (0-0) στο Estadio Presidente Perón, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει το απίστευτο επεισόδιο που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.