Ο Ζαγοράκης ως «Πόντιος Πιλάτος» για την εγκύκλιο Φιλιππούση

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΕΠΟ, προς το παρόν όμως ο Θόδωρος Ζαγοράκης δε φαίνεται να παίρνει θέση. 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Metropolis 95,5 ο εκτελεστικός γραμματέας της  Ιάκωβος Φιλιππούσης εμφάνισε μια εγκύκλιο για οικονομικά ζητήματα για την οποία είχε ισχυρή διαφωνία ο Μάκης Γκαγκάτσης και άλλα πέντε μέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Η πλευρά που πρόσκειται στον ΠΑΟΚ πήρε θέση κατά του Φιλιππούση, η πλευρά που πρόσκειται στην ΑΕΚ δεν πήρε θέση, δείχνοντας ότι είναι υπέρ της εγκυκλίου. 

Ο μόνος που δεν πήρε θέση, είναι ο Ζαγοράκης. Αν η εγκύκλιος που εμφάνισε ο κ. Φιλιππούσης δεν είναι νόμιμη και κακώς την εμφάνισε, είναι κάτι για το οποίο προφανώς θα έπρεπε ο κ. Ζαγοράκης να πάρει θέση. 

Στο θέμα της εγκυκλίου Φιλιππούση έρχεται η πρώτη ουσιαστική διαφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει. Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. 

Η ουσία είναι πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει πάρει θέση, σε ένα κρίσιμο ζήτημα. Θα πάρει άραγε στο άμεσο μέλλον; 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη σε επίπεδο ιδιοκτητών, οι σχέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι εξαιρετικές. Η αναθέρμανση των σχέσεων είναι ουσιαστική τα τελευταία χρόνια, όμως εδώ είναι ένα ζήτημα που υπάρχει διαφωνία έστω και σε επίπεδο κατώτερων στελεχών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.