Ο Βρύζας και η «γέφυρα» στη μεταβατική περίοδο

Κώστας Πετρωτός19 Μαρτίου 2020

Πριν από λίγες ημέρες το Metrosport.gr αποκάλυψε ότι ο Μάριο Μπράνκο ουσιαστικά έχει μπει σε καθεστώς απενεργοποίησης και παραμένει μόνο τυπικά τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Στο ίδιο ρεπορτάζ, είχαμε αναφερθεί και στην ενεργοποίηση του Ζήση Βρύζα που, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο βετεράνος άσος και παλιός πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Αυτή η λανθασμένη εντύπωση δημιουργήθηκε από ορισμένα Μέσα τα οποία... ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο ρεπορτάζ του Metrosport.gr και στο πρωτοσέλιδο της «Μ» έπλασαν ένα δικό τους σενάριο περί αντικατάστασης του Μπράνκο από τον Βρύζα στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οπως σημειώσαμε και στο προ ημερών ρεπορτάζ, ο Ζήσης Βρύζας έχοντας σταθερά καλή σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και γνωρίζοντας καλά το περιβάλλον του ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιηθεί σε αυτή την μεταβατική περίοδο μέχρι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μοντέλο λειτουργίας που θα ακολουθήσει ο σύλλογος απο εδώ και πέρα. Κάνει και ο ίδιος τις επαφές του για να βρεθούν προτάσεις για πωλήσεις παικτών που θα αποσυμφορήσουν το ρόστερ, ενώ παράλληλα κάνει και διάφορες επαφές, επαλαμβάνουμε σε αυτή την μεταβατική περίοδο, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η καλή σχέση Βρύζα-ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ μπει στο νέο μοντέλο λειτουργίας του, με ή χωρίς τεχνικό διευθυντή, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει ο Σαββίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.