Ο Βίκτορ Κλάεσον «ψήθηκε» να παίξει στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team14 Αυγούστου 2021

Γρήγορα φαίνεται ότι «τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα της πιθανής μεταγραφής του Βίκτορ Κλάεσον στον ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου δεν είναι θεωρητικό –άλλωστε και τα περιθώρια έχουν στενέψει- αλλά απόλυτα ουσιαστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Σουηδό που… ψήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ασπρόμαυρα, αφού έτσι κι αλλιώς τείνει να χάσει τη θέση του βασικού στην Κράσνονταρ ενώ παράλληλα το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα συμβόλαιο, πάνω-κάτω, του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο. Αυτό που απομένει πια είναι η συμφωνία και με την Κράσνονταρ και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει –το πιθανότερο είναι αυτό ήδη να έχει συμβεί- ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έχει την τελική και ουσιαστική επαφή με τον ομόλογο του της Κράσνονταρ Σεργκέι Γκαλίσκι παρότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες για κακή σχέση των δύο επιχειρηματιών. Εδώ όμως το θέμα έχει να κάνει με τις ομάδες και βέβαια με το οικονομικό. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκτιμούν ότι με ένα ποσό από 1 ως 1,5 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να κλείσει το deal.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.