Ο Βέρνμπλουμ ζητά να παίξει, τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός08 Μαρτίου 2020

Ενα από τα μεγάλα θέματα για τον ΠΑΟΚ όχι μόνο στην φετινή σεζόν, αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης, είναι αυτό του Πόντους Βέρνμπλουμ

Ο Σουηδός μέσος έχει, ως γνωστόν, ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως) που εδώ και 15 μήνες παραμένει ανενεργό λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και σε λίγους μήνες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο ισχύος του. Ο ΠΑΟΚ είναι λογικό εδώ και αρκετές εβδομάδες να ψάχνει την χρυσή τομή για να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι η συνεργασία της με τον έμπειρο μέσο, ωστόσο, ο ίδιος εκφράζει διαφορετική άποψη. Υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει στην ομάδα. Βέβαια, είναι δύσκολο στην παρούσα φάση ο Αμπέλ Φερέιρα να πάρει την απόφαση να του δώσει χρόνο συμμετοχής, όσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατάσταση με τον τίτλο, αλλά και την δεύτερη θέση. Ίσως γίνει αυτό αν ορισμένα ματς των πλέι οφ αποκτήσουν διαδικαστικό χαρακτήρα, εκτός κι αν λόγω των πολλών απουσιών στην πρεμιέρα, ο Πορτογάλος σκεφτεί την έκπληξη (δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο.

Πώς θα μπορούσε να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του; Κάποιες πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι ήδη έχει στείλει το μήνυμα στην πλευρά του ΠΑΟΚ ότι ζητά να πληρωθεί των 80% των συνολικών απολαβών του, κάτι που προφανώς δεν αρέσει στα γραφεία της Τούμπας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.