Ο Βέρνμπλουμ είναι ακόμη πολύ πίσω

Κώστας Πετρωτός11 Μαρτίου 2020

Μπορεί ο Αμπέλ Φερέιρα να έκανε την δοκιμή με τον Πόντους Βέρνμπλουμ σε ρόλο στόπερ, ωστόσο, το δείγμα γραφής που προέκυψε δεν αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης ότι μπορεί ο Σουηδός να βγάλει μεγάλο χρονικό διάστημα ενός παιχνιδιού αγωνιζόμενος. 

Ο 33χρονος χαφ με την παρουσία του στις προπονήσεις δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη αρκετό χρόνο (ίσως και μία καλοκαιρινή προετοιμασία να μεσολαβήσει) για να φτάσει σε επίπεδο που να μπορεί να χαρακτηριστεί ετοιμοπόλεμος. 

Όπως σημειώσαμε και χθες, δεν του λείπει η διάθεση να παίξει και να προσφέρει, αλλά είναι άλλο πράγμα η επιθυμία και η δυνατότητα να παίξει την δεδομένη χρονική περίοδο. Με βάση το παραπάνω, ουσιαστικά οι λύσεις για τη μία θέση στο κέντρο άμυνας, σε ρόλο παρτενέρ του Μιχάι, είναι ο Μιχαηλίδης και ο Μάτος.

Αλλά, ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλύτερος όταν αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και εκεί μπορεί να δείξει και τις επιθετικές ικανότητές του. Όλα αυτά, βέβαια, αν την Κυριακή γίνει κανονικά το ματς της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Αν υπάρξει αναβολή, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα, καθώς θα πρέπει να δούμε την κατάσταση ετοιμότητας του Βαρέλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.