Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ο βασικός στόχος του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος11 Ιουνίου 2020

Ο Σάββας Καμπερίδης έχει καταλήξει στο γκρουπ των Ελλήνων παικτών που θέλει στον Άρη και ο Βασίλης Τολιόπουλος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα. Προϋπόθεση αποτελεί η αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον των «κίτρινων» είναι γνωστό στο περιβάλλον του παίκτη, υπό την έννοια ότι εκφράστηκε την περασμένη εβδομάδα, στην επαφή που έγινε με τον εκπρόσωπο του νεαρού πλέι μέικερ. Μόνο που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση καθώς ο Βασίλης Τολιόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ασχέτως του ότι δεν δείχνει να βρίσκεται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνηγορεί η απόφαση της «Ένωσης» να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Δημήτρη Κατσίβελη, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή των πλέι μέικερ.

Πέρα από τις προθέσεις της ΑΕΚ, μεγαλύτερη σημασία έχουν τα «θέλω» του παίκτη. Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν είναι ευχαριστημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του στην ομάδα, δεν ήταν τυχαία η «σύγκρουση» που είχε στη διάρκεια της περσινής χρονιάς με τον προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου, και γενικώς θέλει να πάει σε μια ομάδα η οποία θα του δίνει χρόνο συμμετοχής και βασικό ρόλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.