«Ο Τζόλης να μάθει να διαχειρίζεται το όνομά του στα πρωτοσέλιδα»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Εθνικής Ελλάδος, μίλησε αναφορικά με τον Χρήστο Τζόλη που χθες «έλαμψε» με αντίπαλο την ομάδα της Μπεσίκτας στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ολοι οι Έλληνες είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα των παιδιών που βγαίνουν. Ολη η Ευρώπη μιλάει για τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη. Η μισή ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν Ελληνες και έδωσαν πράγματα στην ομάδα. Σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ έλειπε το 50% της ομάδας και μπορούσε να έχει μεγαλώσει και άλλο ο δείκτης του σκορ. Υπάρχουν στατιστικά στοιχεία που είναι με το μέρος της Μπεσίκτας, και οι προπονητές λέμε ότι όταν τελειώνει το ένα παιχνίδι ξεκινάει το επόμενο».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οταν είδα ενδεκάδα και είχε μέσα τον Τζόλη, είδα ότι τον πιστεύει πολύ. Είναι ταχυδυναμικός και κυνηγάει όλες τις φάσεις. Εχει την αίσθηση του σκοραρίσματος και φάνηκε από το γκολ του ότι το έχει. 

Πλέον ζούμε στην εποχή που όλα τα παιδιά θα δουν το όνομα του να βρίσκεται ψηλά στα site και στα πρωτοσέλιδα. Είναι ένα παιδί 18 ετών που θα πρέπει να τα διαχειρίζεται όλα αυτά. Φαίνεται ένα πολύ καλό παιδί». 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.