Ο Τσόλακ την οδηγεί στους ομίλους

Θανάσης Κυλώνης18 Αυγούστου 2021

Τα πλέι οφ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησαν χθες με την Σέριφ Τιρασπόλ των Κολοβού και Αθανασιάδη να κάνει το «μπαμ» κερδίζοντας 3-0 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στο αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, το ματς που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι το Μπενφίκα-Αϊντχόφεν. Ένα ζευγάρι που παραπέμπει σε ομίλους, μια από τις δύο όμως θα μείνει με την… όρεξη και θα βολευτεί φέτος με το Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ ισορροπημένο δείχνει, και οι δύο μετράνε μόνο νίκες προς στιγμήν εντός και εκτός συνόρων, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σταματήσει το νικηφόρο σερί τους. Θα ρισκάρω στο Χ του 3.50+, που θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία. Πιθανότατα με γκολ, 1-1 για όσους τζογάρουν σε ακριβή σκορ.

Το 2.00 του άσου της Μάλμε κόντρα στη Λουντογκόρετς ευκαιρία σίγουρα δεν είναι, παίζεται όμως. Οι πρωταθλητές Σουηδίας πέρασαν 3 προκριματικούς γύρους αποκλείοντας με δύο νίκες την ισχυρή Ρέιντζερς, έχουν δυνατή έδρα και τον Τσόλακ σε τρομερή φόρμα, σίγουρα είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά από τη Λουντογκόρετς, που δεν έχει πολλά επίσημα ματς στα πόδια της, αφού οι τελευταίοι αγώνες της στη Βουλγαρία αναβλήθηκαν λόγω Ευρώπης.

Ακόμα πιο ισχυρό φαβορί στα χαρτιά είναι η Γιουνγκ Μπόις με τη Φερεντσβάρος, εδώ όμως το 1.50 στον άσο των Ελβετών παραείναι χαμηλό. Κέρδισαν εντός έδρας 3-2 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και 3-1 την Κλουζ στους προηγούμενους γύρους, όσο εύκολα σκοράρουν όμως, άλλο τόσο εύκολα δέχονται γκολ. Ακόμα και στο κύπελλο το ΣΚ δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους απέναντι σε ερασιτεχνική ομάδα (1-4 κέρδισαν). Oι Ούγγροι έχουν ποιότητα μπροστά και εμπειρία, ενώ και η παλικαρίσια πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας τους έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Κρατάω το g/g & over στο 2.40.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, δίκαιο φαβορί στο 2.00+ η Σέλτικ με την Αλκμααρ. Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού Αγγελου Ποστέκογλου ανασκουμπώθηκε μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίντιλαντ, μετρώντας μόνο νίκες έκτοτε, με το νεοαποκτηθέντα Ιάπωνα επιθετικό Φουρουχάσι να σκοράρει ανελλιπώς. Η ΑΖ έχει παίξει μόλις ένα επίσημο ματς, αυτό με τη Βάαλβαϊκ το περασμένο Σάββατο όπου ήταν μετριότατη και έχασε 1-0. Επιλογή και το over εδώ για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με σημείο, αφού οι Κέλτες έχουν τα μεγάλα σκορ για… ψωμοτύρι.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΕΛΤΙΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1
ΜΑΛΜΕ – ΛΟΥΝΤΟΓΟΡΕΤΣ 1
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ G/G & Over
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Χ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.