Ο Τσιτσιπάς πέρασε αέρας στους «8» και ετοιμάζεται για τη σύγκρουση με τον Μεντβέντεφ

Metrosport Team06 Ιουνίου 2021

Σχεδόν το τέλειο παιχνίδι έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο- Μπούστα, επικρατώντας με 3-0 σετ και κερδίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του Roland Garros. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Γκαρίν. 

Ο Τσιτσιπάς μπήκε με φόρα στο ματς και με μόλις ένα αβίαστο λάθος στο πρώτο σετ πήρε κεφάλι. Ο Τσιτσιπάς ήταν αποφασισμένος και απόλυτα προσηλωμένος από την αρχή του αγώνα στο να κάνει το παιχνίδι του και να το τελειώσει όσο πιο γρήγορα γινόταν, κάτι που έγινε δείχνοντας για ακόμα μία φορά σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται.

Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0 και 4-1 στα γκέιμ και έκανε ουσιαστικά ό,τι ήθελε απέναντι στον Ισπανό. Ο Καρένιο-Μπούστα έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς παρέμεινε συγκεντρωμένος, υπερασπίστηκε το σερβίς του και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε και στο δεύτερο σετ με φόρα, έσπασε δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του στο ξεκίνημα, την ώρα που τα αβίαστα λάθη έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους για τον Καρένιο - Μπούστα. 

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός, έκανε ιδανικό παιχνίδι και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Χαρακτηριστικό σημάδι της ανωτερότητας του Τσιτσιπά ήταν το μόλις ένα αβίαστο λάθος στο δεύτερο σετ για να έρθει λίγο αργότερα η κατάκτησή του με 6-2. Στο τρίτο σετ ο Καρένιο- Μπούστα προηγήθηκε με μπρέικ, 3-0 στα γκέιμ. Ο Έλληνας πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε το μπρέικ πόιντ που είχε στη διάθεσή του, μείωσε σε 4-3 στα γκέιμ και ισοφάρισε λίγο αργότερα σε τέσσερα όλα και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.