«Ο Τσιμίκας έδειξε πως είχε μεγάλες αντοχές στην εκτέλεση του κρίσιμου πέναλτι»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε ο Στράτος Σακιάς, ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη και περιέγραψε πως έζησε την κατάκτηση του πρόσφατου τροπαίου για την Λίβερπουλ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιμίκα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σακιάς επεσήμανε τα εξής:

“Δεν περίμενα να ζητήσει να εκτελέσει το 7ο πέναλτι ο Τσιμίκας, υπό την έννοια πως εκείνη την στιγμή χρειάζεται ο κάθε παίκτης να έχει μεγάλες αντοχές. Ο Τσιμίκας έδειξε πως τις είχε, στην εκτέλεση ενός κρίσιμου πέναλτι. Πριν πάει ο Μανέ για να το εκτελέσει, ο Τσιμίκας έδειχνε πως είναι αποφασισμένος. Η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα, διεκδικεί τίτλους, όπως έχει γίνει έτσι η κατάσταση είναι πιο εύκολο να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την νέα περίοδο ως δεύτερη στην βαθμολογία, από το να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Εάν η Σίτι έχανε στο τελευταίο της παιχνίδι, τότε θα έλεγα πως η Λίβερπουλ θα είχε πιθανότητες για να κερδίσει τον τίτλο. Τώρα όμως, το βλέπω πολύ δύσκολο.

Οι επιτυχίες της Λίβερπουλ έχουν αυξήσει τα μέλη στο κλαμπ, αν και τους τελευταίους μήνες λόγω του του κορωνοϊου, δεν γίνονταν πολλά ταξίδια και δεν είχε μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια. Πάντως στον τελικό στο Παρίσι, θα βρίσκονται τουλάχιστον 10 άτομα, 10 μέλη του κλαμπ από εδώ από την Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν την Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Ρεάλ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.