Ο Τσάβι είχε ρήτρα 5 εκατομμυρίων και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ έχει 7

Κώστας Πετρωτός06 Νοεμβρίου 2021

Για όσους γνωρίζουν το όνομα που έχει δημιουργήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αραβικό ποδόσφαιρο με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πρόσφατα και την Ελ Τζάις του Κατάρ παλιότερα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αλ Σαντ από το Κατάρ έχει στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Τσάβι τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Κρούση επίσημη δεν έχει γίνει, αλλά με τους Άραβες δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα. «Η Αλ Σαντ ξεκίνησε την αναζήτηση αντικαταστάτη προπονητή για τον Τσάβι που έφυγε για την Μπαρτσελόνα. Ενημερωμένη πηγή επιβεβαιώνει την παρουσία του πρώην προπονητή της Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην κορυφή της λίστας της Αλ Σαντ», αναφέρει χαρακτηριστικά το «τιτίβισμα».

Ο 52χρονος τεχνικός έχει δείξει πόσο αφοσιωμένος είναι στον ΠΑΟΚ όταν δέχθηκε να μπει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ στο νέο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και το μυαλό του είναι μόνο στο πώς θα βελτιώσει την ομάδα.

Μέσα σε όλα πρέπει να σημειώσουμε κάτι, επίσης, αξιοσημείωτο. Ο Τσάβι είχε ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Σαντ (ο Λουτσέσκου την είχε αποκλείσει σε ημιτελικά ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Αλ Χιλάλ) την οποία πληρώνει μάλιστα ο ίδιος για να πάει στην Μπαρτσελόνα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, 7 εκατομμύρια.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγηση, μέχρι και χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία κρούση από τους Αραβες στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Όμως, οι πληροφορίες που έρχονται από την Αραβία και αναφέρουν ότι είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, φτάνουν και σε ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.