Ο Τσακαλίδης παρασύρθηκε, ο Κουμπαράκης... γιατί;

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2025

Εξετάζοντας ενδελεχώς τη φάση της ισοφάρισης του Βόλου, στον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, επικρατεί η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει πέναλτι.

Ο Τσακαλίδης παρασύρθηκε από την πτώση του Λάμπρου, αλλά ο varίστας Κουμπαράκης όφειλε να δει ότι ανατροπή ή πάτημα δεν υφίσταται.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τη χθεσινή (6/12) διαιτησία του ΝΠΣ Βόλου κόντρα στην Κηφισιά, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, χαρακτηρίζοντας τη  διαιτησία «χειρουργική και σφάξιμο με…βαμβάκι», κάνοντας ευθεία επίθεση κατά του διαιτητή Τσακαλίδη.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Αντικειμενικά η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του Βόλου στον αγώνα με την Κηφισιά δεν ήταν καλή και ίσως και η ισοπαλία που τελικά πήρε να ήταν περισσότερο από ό,τι άξιζε. Όμως άλλο είναι αυτό και άλλο η " χειρουργική " διαιτησία του Τσακαλίδη! Χρόνια είχα να δω τέτοια διαιτησία, τέτοιο σφάξιμο με… βαμβάκι!

Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ήταν εμφανές ότι ο μόνος στόχος του συγκεκριμένου διαιτητή ήταν να μην κερδίσει ο Βόλος. Δεν έχει νόημα να προχωρήσω σε επισημάνσεις και λεπτομερείς αναλύσεις. Θα ήταν κουραστικό.

Απλώς εκφράζω την απογοήτευση και την ντροπή μου που εν έτει 2025 στο ελληνικό ποδόσφαιρο σφυρίζουν ακόμη Τσακαλίδηδες. Και επισημαίνω ότι η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα του Βόλου κατάφωρα αδικημένη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.