Ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλα λάθη, αλλά ο Ευγενίου δεν νομιμοποιείται να περνάει στο ντούκου την πρότασή του

Δημήτρης Κανελλάκης24 Σεπτεμβρίου 2022

Δίνει ο Τομ Παπαδόπουλος -συνολικά ως το καλοκαίρι του 2023- για την εξαγορά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή 1.500.000 ευρώ και ο Στράτος Ευγενίου του λέει ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"?

Είναι προφανές ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά. Ότι κάποιος από τους δύο δεν λέει όλη την αλήθεια, ή πως και οι δύο κάτι κρύβουν.

Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτό το πράγμα. Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάρα πολλά λεφτά αυτά που ήδη έδωσε ο Τομ Παπαδόπουλος και αυτά για τα οποία δηλώνει έτοιμος να δεσμευτεί με την υπογραφή σύμβασης ώστε να του απαντάει με αυτό τον τρόπο ο Ευγενίου.

Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά στην Super League 2, είναι εξωπραγματικά. Κι αν πράγματι είναι διατεθειμένος να τα βάλει ο Τομ Παπαδόπουλος, όπως ο ίδιος, τουλάχιστον, ισχυρίζεται, προφανέστατα θα κλείσει και τις πληγές του παρελθόντος, προφανέστατα θα αποκαταστήσει και το κύρος του, το οποίο είχε τρωθεί εξαιτίας της ασυνέπειάς του σε διάφορες συμφωνίες που έγιναν επί των ημερών του και δεν τηρήθηκαν.

Κι αυτό είναι το μόνο για το οποίο ο Ευγενίου νομιμοποιείται να τον εγκαλεί και να του το καταλογίζει.

Για την πρόταση του Τομ Παπαδόπουλου, όμως, οφείλει να δώσει μια απάντηση επί της ουσίας.

Διότι στην χθεσινή του ανακοίνωση ορθώς μιλάει για την... καμένη γη που παρέλαβε, αλλά για την πρόταση Τομ Παπαδόπουλου για την εξαγορά του 50% και του 100% της ΠΑΕ δεν λέει κουβέντα.

Κυκλοφορεί μια φήμη ότι υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει όσα κι ο Τομ Παπαδόπουλος και πως προτιμάει μ' εκείνον να κάνει deal ο Ευγενίου. Αν ισχύει, ας βγει να το δηλώσει.

Αν δεν ισχύει, όμως, δεν είναι καθόλου λογικό να αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο την πρόταση Τομ Παπαδόπουλου, καθώς μόνο ερωτηματικά προκαλεί...

Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ευγενίου ξεκαθάρισε ότι δεν διαθέτει από μόνος του τις δυνάμεις που απαιτούνται για να μπορέσει ο Ηρακλής να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Super League 2 και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Super League 1.

Άρα, δεν μπορεί να υποτιμά έναν συμπαίκτη και υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος, παρά τα πολλά και μεγάλα λάθη που έκανε στο παρελθόν, αποδεδειγμένα έχει συμβάλλει με μεγάλα ποσά στην ΠΑΕ...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.