Ο Τιμπό Κουρτουά χάνει οριστικά το Euro

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό  Κουρτουά, σε συνέντευξη του σε μέσο της πατρίδας του αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Βελγίου στο Euro 2024.

Την απόφαση του να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αποθεραπεία του από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και να επιστρέψει στην ενεργό δράση δημοσιοποίησε ο Βέλγος τερματοφύλακας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα απουσιάσει από τη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας  ήταν ο πρώτος από τους τρεις άτυχους της Ρεάλ Μαδρίτης για την τρέχουσα σεζόν. Στις 10 Αυγούστου διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού, τρεις μέρες αργότερα ο Έντερ Μιλιτάο υπέστη ανάλογο τραυματισμό και ο Νταβίντ Αλάμππα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής των Μερένχες που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τον Οκτώβριο άφησε τις πατερίτσες και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις τον Μάιο. Ο Κουρτουά ίσως μπορέσει να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της Βασίλισσας, όμως σε συνέντευξη του στο «sporza» της πατρίδας του ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου .

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.