Ό,τι πει ο Λουτσέσκου… Βήμα γοργό για ανανέωση Ελ Καντουρί, Ίνγκασον

Κώστας Πετρωτός07 Ιουνίου 2021

Από την πρώτη στιγμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε διάθεση να στηριχθεί σε παίκτες βασικού κορμού του ΠΑΟΚ και ειδικά σε όσους γνωρίζει και είχε συνεργαστεί μαζί τους και στην προηγούμενη θητεία του στον Δικέφαλο. Το έδειξε χαρακτηριστικά με τα όσα είπε για την δική του θετική άποψη ο ΠΑΟΚ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η διοίκηση προσπαθεί να κάνει πράξη τα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού και προσπαθεί να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού. Στον 31χρονο μεσοεπιθετικό έχει προταθεί συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με μειωση στις απολαβές του περίπου της τάξης του 25%. Ο Μαροκινός αμείβεται μέχρι και το τέλος της περιόδου με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και η πρόταση που του έγινε φτάνει τις 750.000 ευρώ ετησίως. Δεν έχει απαντήσει ακόμη (μέσω του Μίνο Ραϊόλα που τον εκπροσωπεί), ωστόσο, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του τον θέλουν να εξετάζει ζεστά την προοπτική της παραμονής.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η περίπτωση του Ινγκι Ινγκασον που συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ιταλία. Και ο Ισλανδός με παρόμοιο συμβόλαιο με τον Ελ Καντουρί, είναι θετικός για την παραμονή του, οι συζητήσεις προχωρούν με καλούς ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Λουτσέσκου θέλει παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και έχουν εκκρεμότητες να πάψουν να τις έχουν όταν η ομάδα πάει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και πλέον να απομένουν μόνο κομμάτια του παζλ μέσα από μεταγραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.