Ο Θεός δεν υπάρχει και εσείς όλοι είστε γουρούνια

Αλέξανδρος Τσίγγος14 Δεκεμβρίου 2020

Από τον άνθρωπο στον υπεράνθρωπο και την πολιτισμική ακύρωση. Ο Οδυσσέας και οι ναύτες του, φτάνουν στην Αιαία. Ο Οδυσσέας ζητά να εξερευνήσουν τον νησί για τροφή. Εκείνοι θαλασσοδαρμένοι, πεινασμένοι, με το ορμέμφυτο τους στερημένο συναντούν την νύμφη Κίρκη με τις θεραπαινίδες της. που τους προσφέρουν πλουσιοπάροχα τα πιο σπάνια εδέσματα.

Δε σκέφτονται τίποτα. Ούτε πως σε ένα παλάτι στο μέσο του πουθενά βρέθηκαν τόσες τροφές και ποικιλία, ούτε καν γιατί η Κίρκη τους καλωσορίζει και προσφέρει σε άξεστους αγνώστους τέτοια εδέσματα και κρασί που τους τα σερβίρουν τα κορίτσια της.

Και η ΚΙΡΚΗ τους έκανε γουρούνια.

Όλα τα γουρούνια είναι γνωστό ότι έχουν την ίδια μούρη!

Χμ.. πιθανόν να σκέφτηκαν όχι με το μυαλό μα με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της αναπαραγωγής.

Φαγητό και σεξ.

Κι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Μια κοινωνία να σκέφτεται με το κάτω κεφάλι της και έχοντας τα κεφάλια κάτω.

Έχει τηλεόραση και ίντερνετ ελεύθερα αντί για φαγητό και σέξ

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει τους ανθρώπους να είναι αφελείς;

Πως τους περνάει από το μυαλό πως για κάποιο λόγο τους προσφέρει κάποιος κάτι τσάμπα χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα;

Πως κάτι που χρησιμοποίησε τα χρήματα της ΣΙΑ και του NSA για να φτιαχτεί, όπως το Google, Facebook, Twitter κλπ. φτιάχτηκε για να κάθεσαι εσύ στο σπίτι σου και να επικοινωνείς;

Θυμάται κανείς όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα κινητά, λίγο μετά την εποχή του Εθνικού Κοριού και των συνακροάσεων, τι λέγανε; Ένα κινητό, δε παρακολουθείται. Ασφάλεια στην συνακρόαση. Ισχύει. Οι απατημένοι σύζυγοι δε μπορούν να καταφύγουν στην λύση του ΚΑΦΑΟ της περιοχής. Όμως εκείνοι οι μηχανισμοί που ελέγχουν την ψηφιακή τεχνολογία το κάνουν κάθε μέρα.

Θα αναρωτηθεί λοιπόν κάποιος, ε και; Ποιος θα ξοδέψει από τον χρόνο του για να δει τι χαζομάρες ανταλλάσσω στο messenger;

Όσο καιρό έτρωγε ο Έλληνας, και συνεχίζει να τρώει, σκουπίδια, GNMTM, σεφ, μεγάλο αδελφό, Ανίτα, οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, οι απαράδεκτοι, Τριανταφυλλόπουλο, Κακαουνάκη, την τρομολαγνεία των δελτίων ειδήσεων, τις τσόντες στο ιντερνετ, o μηχανισμός έφτιαχνε τον υποταγμένο μέσο άνθρωπο. Τσάο, μάο, εσπρέσσο, νίτρο, όλα μαζί διαπαιδαγωγούσαν τον άνθρωπο τρείς δεκαετίες. Τον ετοίμαζαν για σήμερα.

Μαγεμένοι από την Κίρκη, αποδεχτήκαμε δοξασίες και μεταμορφωθήκαμε σε γουρούνια. Έτοιμο το υλικό για τον νέο Υπεράνθρωπο η Μετάνθρωπο.

Άλλωστε η εξίσωση ότι η αξία ενός ανθρώπου είναι μικρότερη από ένα ζώο ήδη έχει καταχωρηθεί στο μυαλό της κοινωνίας.

Και με τους νόμους δεν ανεβάζεις την αξία ενός ζώου να είναι ίδια με ενός ανθρώπου. Κατεβάζεις την αξία του ανθρώπου στην αξία ενός ζώου.

Η αντίληψη του ανθρώπου όπως ξεπηδάει μέσα από την Ελληνική φιλοσοφία και διαμόρφωσε την Δυτική σκέψη έχει καταργηθεί. Ο άνθρωπος ήδη θεωρείται μια μηχανή, που δεν έχει ψυχή αλλά ενέργεια. Όπως μια μηχανή.

Από την στιγμή που σε θεωρούνε μηχανή, θα πρέπει να καταλάβεις ότι μπορούν να σε μοντάρουν, θέλεις δε θέλεις. Να σε αναβαθμίσουν, όπως τόσα χρόνια αναβάθμιζες τον υπολογιστή σου, η έπαιρνες ένα καλύτερο κινητό.

Μέχρι τώρα ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε την μηχανική, την φυσική, για να έχει προς το ζειν του όσα χειριζόταν και να δαμάσει την φύση.

Δεν είναι που η Google και το Facebook συλλέγουν πληροφορίες και για τον κάθε ένα έχουν επτά χιλιάδες (7.000) παραμέτρους. Ούτε και που έχουν την δυνατότητα, να προσανατολίζουν έναν για παράδειγμα αναποφάσιστο να ψηφίσει το άλφα η το βήτα κόμμα, όπως αποδείχθηκε.

Όσο λοιπον ζούσε ο άνθρωπος στο περιθώριο της αποβλάκωσης, μια μορφή ας την ονομάσουμε μεταμοντέρνου Ναζισμού, ξεδιπλώνονταν στα σαλόνια των νέων τεχνολογιών.

Και μια πανδημία(;), μετατρεπόμενη σε πολιτικό εργαλείο έφερε και τις κοινωνικές συνθήκες που χρειαζόταν αυτό το σχέδιο. Όπως έχει όνομα στο τεχνολογικό της μέρος, Υπεράνθρωπος – Μετάνθρωπος, έχει όνομα και στην κοινωνικο-οικονομικο-πολιτική της μορφή. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ. Φιγουράρει στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), στα γραφεία προέδρων κρατών, στο γραφείο του Πρωθυπουργού μας.

Μια ολόκληρη κοινωνία κλεισμένη στα σπίτια της με νόμους που είναι ίδιοι με αυτούς της κατάστασης πολιορκίας, απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων, περιμένουν κάποιον η κάτι να την σώσει.

Απελπισμένη, ζητά να την εμβολιάσουν μόνο για να βγει επιτέλους πάλι έξω. Δεν ακούει καν ότι θα συνεχίσει να είναι μασκοφορεμένη, θα συνεχίσει να κρατάει αποστάσεις, τα παιδιά να μην αγκαλιάζουν τους γονείς, τους παππούδες και γιαγιάδες και το αντίθετο.

Είναι τόσα χρόνια που όλα τα κόμματα θέλουν να την χώσουν στην στάνη σα πρόβατα και να χρησιμοποιούν τα πρόβατα όταν τα χρειάζονται για τις επιδιώξεις τους. Δε είναι αφέλεια τώρα που κατάφεραν το ακατόρθωτο, δε θα διπλοδέσουν τον ασκό του Αιόλου και να το παραχώσουν βαθιά στο χώμα;

Τα πρόβατα θα βγαίνουν μόνο για να βοσκίσουν στο γρασίδι.

Η σύγχρονη ΚΙΡΚΗ, οι άνθρωποι που στέκονται να κρατούν την ιδιοκτησία των σύγχρονων τεχνολογικών, της ψηφιακής τεχνολογίας, της γενετικής, της οικονομίας και της πολιτικής εξουσίας σου λένε: Δεν είναι αυτό που νομίζεις, όπως το απατών μέλος ενός ζευγαριού πιασμένο στα πράσα.

Η Κίνα αποτελεί πλέον το πρότυπο μας Δημοκρατίας, που η διαβλητότητα, η ανισότητα, η διαφθορά, η απουσία κράτους δικαίου, ο κοινωνικός πολυκατακερματισμός της, χορτοφάγοι κρεατοφάγοι, ετεροφυλόφιλοι ομοφυλόφιλοι, μη καπνιστές και καπνίζοντες, αυτόχθονες και καραβιές αλλόχθονων και σύντομα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, αποτελεί για την Παγκόσμια Κυρίαρχη Τάξη μα και την ντόπια το Κράτος, Πολιτεία, Πρότυπο.

Η ανθρώπινη ανάγκη για οργανωμένη πολιτεία για να επιβιώσει το είδος μας απέναντι σε μια επιθετική ισχυρή φύση, όπου αντιστρατεύεται την μονήρη μοναχική και ατομική φύση μας, μας κατέστει τυραννία. Από την Θεοκρατία στην Τυραννία της Επιστήμης.

Η Κίνα είναι γνωστή και την παραγωγή της σε γουρούνια.

Στο σχέδιο που εξελίσσεται εμπρός μας, ένα θρίλερ έξω από κάθε φαντασία, που ο πολίτης θέλει να θεωρηθεί μόνο ως οικονομικός εταίρος, εργάτης εργαζόμενος και κάθε άλλη υπόσταση δεν μπορεί να υπάρξει, είναι έτοιμος να γίνει γουρούνι, φτάνει να ξεφύγει από τον εγκλεισμό.

Κι όσο πιο παχιά γουρούνια είστε τόσο καλύτερα σημαίνει ότι αποδίδεται.

Τα αδύναμα γουρούνια απλά θα πάνε στην σφαγή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.