Ο τερματοφύλακας που σκότωσε την πρώην του και την έριξε στα σκυλιά

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Ο τερματοφύλακας που σκότωσε τη φίλη του και την τάισε στα σκυλιά φιλοδοξεί να γίνει επαγγελματίας προπονητής! 

Πρόκειται για μία φρικτή ιστορία, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα έδωσε εντολή να βασανίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ μετά από τη δολοφονία της μαζί με τους συνεργούς του τεμάχισαν το άψυχο κορμί της και με αυτό τάισε τα σκυλιά του.  

Ο Μπρούνο, όπως είναι γνωστός στη Βραζιλία, αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε 7 από τα 22 χρόνια που του επιβλήθηκαν για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, το 2010. 

Ο Μπρούνο Φερνάντες ντας Ντόρες ντε Σόουζα, κατά κόσμον Μπρούνο, αποτέλεσε τον βασικό κίπερ της Φλαμένγκο για μια τετραετία, από το 2006 ως το 2010. Ωστόσο, τον Ιούνιο της τελευταίας χρονιάς κρίθηκε ύποπτος για την εξαφάνιση της ερωμένης του, Σαμούντιο, η οποία είχε μόλις γεννήσει το παιδί του και ζητούσε από τον ίδιο να το αναγνωρίσει και να της πληρώσει διατροφή. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 

Ο Μπρούνο, μέσω δύο συνεργών του, απήγαγε και δολοφόνησε τη Σαμούντιο, ρίχνοντας μέρος του άψυχου σώματός της στα σκυλιά! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ομολόγησε την ενοχή του, υποστηρίζοντας πως γνώρισε τη Σαμούντιο σε ένα ομαδικό όργιο και πως το προφυλακτικό του έσπασε κατά τη σεξουαλική πράξη. Πλέον, κυκλοφορεί μερικώς ελεύθερος και φιλοδοξεί να δουλέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως προπονητής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.