Δεν περνά αδιάφορη η περίπτωση του Γκρεγκ Τέιλορ και της έως τώρα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ από τα σκωτσέζικα μέσα ενημέρωσης. Η σελίδα «67hailhail.com» ανέλυσε τα ως τώρα πεπραγμένα του, σημειώνοντας ότι ο 27χρονος μπακ δυσκολεύεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Δικεφάλο και αυτό του έχει στοιχίσει και την παρουσία του στις κλήσεις της εθνικής Σκωτίας.
Αρχικά, στο κείμενο γίνεται μία αναφορά στην απόφασή του να φύγει από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα. «Ο Γκρεγκ Τέιλορ έβαλε τέλος στην εξαετή παραμονή του στη Σέλτικ για μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Μετά την επιστροφή του Κίραν Τίρνεϊ στην ομάδα, φαινόταν προφανές ότι ο προκάτοχός του θα έψαχνε κάτι νέο», σημειώνεται αρχικά, ενώ στην συνέχεια αναφέρεται ένα μεταγραφικό σενάριο που δεν προχώρησε: «Μετά από ορισμένα δημοσιεύματα που υποδήλωναν ότι θα διέσχιζε το χάσμα της Γλασκώβης για να ενταχθεί στη Ρέιντζερς, ο Τέιλορ επέλεξε να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν εύκολο».
Ο
συντάκτης του κειμένου ακολούθως
σημειώνει πως «ο Γκρεγκ Τέιλορ
δυσκολεύεται να κάνει αισθητή την
παρουσία του στον ΠΑΟΚ» και
αναλύει: «Ο Τέιλορ συνδέθηκε με την
ελληνική ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όπου
έχει επανενωθεί με τους πρώην συμπαίκτες
του στη Σέλτικ, Τζόντζο Κένι, και Γιώργο
Γιακουμάκη.
Ωστόσο, ο διεθνής Σκωτσέζος
δυσκολεύεται να εξασφαλίσει μια βασική
θέση εκτός των εγχώριων αγώνων, παίζοντας
μόνο σε πέντε από τα 12
παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις».
Μάλιστα,
υπογραμμίζεται το γεγονός ότι έμεινε
στον πάγκο στο ματς με τον Ολυμπιακό
και, όπως τονίζεται: «ως εκ τούτου,
δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή
του Στιβ Κλαρκ για τους διεθνείς αγώνες
της Tartan Army (σ.σ. παρατσούκλι
της εθνικής Σκωτίας)».
Καταλήγει
πώς οι μόνες του 90λεπτες συμμετοχές
είναι σε ματς της
Super League, στο Europa League
έχει αγωνιστεί μόλις δύο
λεπτά στο εκτός έδρας ματς με την
Βόλφσμπεργκερ και
στο Κύπελλο Ελλάδας έπαιξε
για 66 λεπτά με τον Λεβαδειακό και
αντικαταστάθηκε.
Τέλος, αφού πρώτα τονίζεται η αλλαγή κλίματος και οι μεγάλες θερμοκρασίες που έχει συναντήσει ο Τέιλορ στην Ελλάδα, γίνεται αναφορά σε δηλώσεις που είχε κάνει το καλοκαίρι ο 27χρονος αριστερός μπακ, μιλώντας στο Sky Sports Scotland τον Ιούλιο: «Υπήρχαν ένα εκατομμύριο πράγματα που έπρεπε να ζυγίσω, αλλά απλώς ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνω την μεταγραφή. Ήθελα να παίζω τακτικά, και αυτός είναι πιθανώς ο μεγάλος παράγοντας. Δεν νομίζω ότι κερδίζεις κάτι όταν κάθεσαι στη ζώνη άνεσής σου, οπότε σκέφτηκα, γιατί να μην πάω και να δοκιμάσω κάτι;».