«Ο Τέιλορ είναι σημαντικός και σταθερός παίκτης για τη Σαχτάρ, όλοι είναι ικανοποιημένοι μαζί του»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Η Ουκρανή δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σαχτάρ Ντονέτσκ, Ιρίνα Κοζιούπα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Λούκας Τέιλορ, οποίος απόψε (5/10, 22:00) θα αγωνιστεί το Σαντιάγο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να αναφέρουμε πως λόγω του πολέμου στην Ουκρανία οι άνδρες δημοσιογράφοι δεν μπορούν να φύγουν από τη χώρα, οπότε μόνο οι γυναίκες δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν τις ομάδες της χώρας εκτός των συνόρων.

Επίσης, θυμίζουμε πως αν ο Τέιλορ αγωνιστεί στα μισά παιχνίδια της σεζόν με τη Σαχτάρ η ουκρανική ομάδα θα τον αποκτήσει, καταβάλλοντας ένα ποσό των 300.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Είναι η πρώτη μου φορά στη Μαδρίτη και στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και είμαι ενθουσιασμένη για την εμπειρία που θα ζήσω. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η ανακατασκευή του γηπέδου, το καταλαβαίνεις αυτό όταν πηγαίνεις εκεί».

Για τον Τέιλορ: «Πηγαίνει πολύ καλά, είναι βασικός και σημαντικός παίκτης για τη Σαχτάρ τόσο στην Ουκρανία, όσο και στην Ευρώπη, δεν κάνει λάθη είναι σταθερός,. Για να καταλάβετε πόσο καλή απόδοση έχει στη Σαχτάρ, έχει έρθει συνάδελφος από τη Βραζιλία στη Μαδρίτη για να κάνει συνέντευξη στον Τέιλορ, γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος στη Σαχτάρ, σε μια ομάδα που είχε πολλούς παίκτες από τη Βραζιλία τα προηγούμενα χρόνια, λόγω του πολέμου έχει μείνει μόνο ο Τέιλορ, και η απόδοσή του έχει κάνει εντύπωση. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένοι από τον Τέιλορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.