Ο Σβαμπ «έγραψε» ρεκόρ 104 αγώνων με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης23 Νοεμβρίου 2020

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν χθες για έναν ακόμη αγώνα, σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός με το μειονέκτημα της παρουσίας του Εσίτι δίπλα του για 46 λεπτά, ήταν αυτός από τα πόδια του οποίου περνούσε όλο το παιχνίδι του Δικεφάλου κάτι που αποτυπώθηκε στους αριθμούς.

Ο μέσος του Δικεφάλου μέτρησε 24 σωστές πάσες (και οχτώ λανθασμένες) επίδοση που συνιστά ρεκόρ 104 αγώνων Πρωταθλήματος από παίκτη του ΠΑΟΚ! Στην τελευταία τετραετία την ίδια επίδοση σημείωσε ο Μαουρίτσιο στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία της περιόδου 2017-18. Ενδιάμεσα ο Αντρέ Βιεϊρίνια είχε 22 σωστές πάσες στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ της σεζόν 2018-19 και πέρσι ο Γιόσιπ Μίσιτς είχε 21 σωστές μεταβιβάσεις στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη του περσινού Πρωταθλήματος.

Ο Σβαμπ, ως προς το φετινό Πρωτάθλημα, κατέρριψε την επίδοση των 16 σωστών μεταβιβάσεων που είχε ο ίδιος στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στον αγώνα με τον Απόλλωνα.


Ρεκόρ κλεψιμάτων σε 45 λεπτά


Γίνεται κάθε φορά και περισσότερο εμφανές, ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τον Άντερσον Εσίτι. Ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε μία ακόμη ευκαιρία αλλά ο Αφρικανός δεν την αξιοποίησε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Ένα 45λεπτο όμως του αρκούσε για να γράψει μία κορυφαία επίδοση. Είχε οχτώ κλεψίματα και ισοφάρισε το ρεκόρ μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ στο φετινό Πρωτάθλημα που ήταν δικό του αφού είχε οχτώ κλεψίματα και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.