«O Στοΐλοφ βοήθησε την Λέφσκι να επιστρέφει στους τίτλους, δεν θα ξεχάσω ποτέ την Τούμπα»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ επί εποχής Φρίνγκερ, Πέταρ Αλεξάντροφ, και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με την Λέφσκι Σόφιας, τους παίκτες που πρέπει να προσέξουν οι «ασπρόμαυροι» ενώ θυμήθηκε και το πέρασμά του από την Τούμπα επί προεδρίας Γιάννη Γούμενου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είμαι βοηθός προπονητή στην Ααράου, είμαι ένας θρύλος εδώ. Δεν εργάζομαι πλέον με τον Φρίνγκερ, είναι τηλεσχολιαστής στο Skysports» τόνισε αρχικά.

Για το άκουσμα της κλήρωσης της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ: «Μου έκανε εντύπωση η κλήρωση, ήταν άτυχη γιατί είχε να αντιμετωπίσει από τόσο νωρίς τον ΠΑΟΚ που είναι μια δυνατή και μεγάλη ομάδα στα Βαλκάνια. Η Λέφσκι είναι καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή και πιστεύω πως θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια».

Για τον προπονητή της Λέφσκι: «Είμαστε καλοί φίλοι, τον περασμένο Ιανουάριο ήμασταν μαζί στην Τουρκία και κάναμε καμπ μαζί, περνούσαμε ώρες μαζί. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που βοήθησε την Λέφσκι να επιστρέφει στους τίτλους. Μιλήσαμε μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, του είπα πως θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι στην Τούμπα γιατί οι οπαδοί του δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Προσοχή όμως και στην ατμόσφαιρα στην Σόφια, οι οπαδοί της Λέφσκι δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει».

Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Οι Βραζιλιάνοι και ο Μιλάνοφ είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες, παρακολουθώ το βουλγαρικό πρωτάθλημα και ξέρω παίκτες της Λέφσκι. Από τον ΠΑΟΚ συγγνώμη δεν ξέρω κάποια ονόματα».

Για το τι θυμάται από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν μια πολύ καλή περίοδος στην καριέρα μου. Δεν θα ξεχάσω την Τούμπα ποτέ. Ηταν μια δύσκολη περίοδος, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς 40 ποδοσφαιριστές που να έχουν να παίρνουν χρήματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.