Ο Στοχ γνωρίζει καλά την Μπεσίκτας

Χρύσανθος Δοβλέτογλου15 Αυγούστου 2020

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το τουρκικό πρωτάθλημα είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, καθώς έπαιξε επί σειρά ετών σε Φενέρμπαχτσέ και μία σεζόν στην Μπούρσασπορ. Σε αυτή του την θητεία, φυσικά, τέθηκε αντιμέτωπος με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, την Μπεσίκτας και, μάλιστα, μία απ' αυτές του έχει μείνει, σίγουρα, αξέχαστη.

Την σεζόν 2011-12 είχε οριστεί να διεξαχθούν πλέι οφ ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος την Φενέρμπαχτσε, την Τραμπζονσπόρ, την Μπεσίκτας και την Γαλατάσαράι, όπου οι ομάδες έμπαιναν με τους μισούς βαθμούς απ' αυτούς που είχαν κατακτήσει στην κανονική διάρκεια, για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στις 29 Απριλίου του 2012 η Φενέρ κοντραρίστηκε με την Μπεσίκτας και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ωστόσο, ο Στοχ έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση, αρχικά, ισοφαρίζοντας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια δίνοντας την ασίστ, από κόρνερ για το νικητήριο τέρμα.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός σκόραρε κατά της Μπεσίκτας. Την «πλήγωσε» και την σεζόν 2015/16, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Μπούρσασπορ, στην ήττα της ομάδας του με 3-2 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συνολικά με αντίπαλο την Μπεσίκτας ο απολογισμός του σε έξι ματς είναι δύο νίκες, μία ισοπαλία, τρεις ήττες και δύο τέρματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.