Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο ΟΑΚΑ - Οι διαιτητές όλων των αγώνων στο Κύπελλο

Γιώργος Ζαΐρης07 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σουηδός Έκμπεργκ που είχε οριστεί στο πρώτο ματς της Τούμπας αλλά είχε νοσήσει από Covid και είχε αντικατασταθεί από Ούγγρο διαιτητή θα διευθύνει την μεθαυριανή (9/2) αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο 37χρονος διαιτητής είχε κληθεί και στα περσινά πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, διευθύνοντας το 4-1 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο παρελθόν, έχει διευθύνει αγώνες και των δύο «Δικεφάλων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, το 0-0 του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ το 2015 στη Θεσσαλονίκη, για τη φάση των ομίλων του Europa League, το 0-0 της ΑΕΚ με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» το 2017 για την ίδια διοργάνωση, αλλά και τη νίκη 3-2 των «ασπρόμαυρων» επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, πάλι στη Θεσσαλονίκη, στα πλέι-οφ του Europa League 2019/2020.

Βοηθοί του Έκμπεργκ θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Φρέντρικ Κλίβερ και στο VAR θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Τσίφι.

Στους υπόλοιπους αγώνες: στο Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός ο Ευστάθιος Γκορτσίλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.