Ο σκόρερ Κούρτιτς ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιασμίν Κούρτιτς δεν είναι... χθεσινός. Η εμπειρία του είναι δεδομένη, αλλά λίγοι περίμεναν όταν ήρθε στην Τούμπα ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβένος χαφ έφτασε, με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Λαμία, τα έξι την φετινή σεζόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη που δίνει πολύτιμες λύσεις όταν η μπάλα «καίει».

Πέτυχε γκολ με πέναλτι «κλειδώνοντας» το ντέρμπι την ΑΕΚ, γκολ με φάουλ απέναντι στον ΟΦΗ, ένα με πέναλτι και ένα με φάουλ, λίγο πριν το φινάλε του ματς με τον Παναθηναϊκό, που χάρισαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη, ένα με την Λάρισα στο κύπελλο, στις καθυστερήσεις και το μοναδικό που δεν προήλθε από στημένη φάση, με αντίπαλο την Λαμία με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Κούρτιτς ισοφάρισε, έτσι, τις κορυφαίες επιδόσεις στην καριέρα του, όσον αφορά το σκοράρισμα, που τις είχε πετύχει, την σεζόν 18/19 με την Σπαλ, όπου σε 30 συμμετοχές σημείωσε έξι γκολ, και την σεζόν 16/17 με την Αταλάντα, όπου πέτυχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 37 παρουσίες.

Στον ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις 21 εμφανίσεις για να φτάσει τα έξι γκολ και, φυσικά, από εδώ και πέρα στόχος του είναι να τα ξεπεράσει και να πραγματοποιήσει την πιο παραγωγική χρονιά της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.