O Σίντκλεϊ... ξεκλείδωσε τα σχέδια του Λουτσέσκου

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Αυτό που ευχόταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι έγινε χθες. Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Αυτή η λύση που έχει πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πολύτιμη. Αφενός διότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ούτε χθες προπονήθηκε και αφετέρου διότι ο Λουτσέσκου θα ήταν αναγκασμένος να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας είτε με τον Σοάρες είτε με τον Κρέσπο. 

Τώρα και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και στην σημερινή αλλά και στην αυριανή, τελευταία προπόνηση, ο Σίντκλεϊ θα παίξει, θα βρει ρυθμό ενόψει και του «τελικού» με την Σλόβαν ενώ και ο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να ετοιμαστεί για το ματς της Σλοβακίας. 

 Θετική εξέλιξη από τη χθεσινή προπόνηση και τα βήματα προόδου που έκαναν στην αποθεραπεία τους οι Μιτρίτσα, Αουγκούστο αφού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ατομικό στο γήπεδο και όλα δείχνουν πως την προσεχή Τετάρτη θα ταξιδέψουν με την αποστολή στην Μπρατισλάβα. 

Χθες, το πρόγραμμα είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, στη συνέχεια είχαμε ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό. Ο Ολιβέιρα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Βιεϊρίνια συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.