O Σαββίδης πρέπει να ξεκαθαρίσει με ποιους δουλεύει

Κώστας Πετρωτός09 Μαρτίου 2020

Η είδηση που μετέφερε  η «Μ» περί πιθανής επιστροφής του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  και επιβεβαιώθηκε αποτελεί ένα καλό ερέθισμα για να αναλύσουμε το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο σύλλογος. 

Εδώ και αρκετές μέρες έχει διαπιστωθεί ότι απαιτείται ένα restart, ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, όμως, για να μπει αυτό μπρος (αποχωρήσεις παικτών, πωλήσεις, ανανεώσεις και γενικότερα συμμάζεμα του μπάτζετ και του ρόστερ), προηγείται κάτι πολύ σημαντικό: ο Ιβάν Σαββίδης να ξεκαθαρίσει με ποιους συνεργάτες θα πορευτεί από το καλοκαίρι και μετά. Υπάρχει, βέβαια, ένας πολύ στενός πυρήνας στελεχών γύρω από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ (Γκοντσάρεβα, Γκαγκάτσης, Φωτιάδης), αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει: πρώτον αν κρίνει ο Σαββίδης ότι χρειάζεται και περαιτέρω διοικητική ενίσχυση πλην Κυριάκου και δεν δεύτερον ποιος θα είναι ο αθλητικός διευθυντής και ποιος ο προπονητής. 

Με δεδομένο ότι για τον Μπράνκο υπάρχουν ακόμη 11 ή 12 παιχνίδια μπροστά, το πλέον κομβικό είναι το πρόσωπο για την θέση του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή. Η επιλογή σίγουρα θα επηρεαστεί από το αποδοτικό μοντέλο συνεργασίας με τον Μίχελ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.