Ο Ρέντε θέλει ΠΑΟΚ, εξελίξεις με τον Κοτάρσκι

Metrosport Team10 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης


Το μεγάλο θέμα των δύο τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα η νέα Τούμπα και οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν μετά και την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την δημοσιοποίηση στο ΦΕΚ. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένη να τρέξει όλες τις εξελίξεις.

Η συμμετοχή και των φιλάθλων της ομάδας θα είναι ενεργή και κομβική, όπως προίδέασε η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, όμως παράλληλα με την νέα Τούμπα, δρομολογούνται εξελίξεις και στα μεταγραφικά θέματα. Άλλωστε για το χτίσιμο της ομάδας που θα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν, πρέπει να “κλείσουν” ένα προς ένα, τα ανοιχτά θέματα.

Όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport, ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος Νικολάς Κουαλιάτα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, το αργότερο έως την Κυριακή. Έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα έρθει για να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον.

Παράλληλα, σαν συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ για τον 25χρονο Γερμανο αμυντικό Μάρκο Ρέντε της Χέρακλες, πρέπει να προσθέσουμε, πως εμπόδια υπάρχουν από την Ολλανδική ομάδα, κυρίως. Τα οποία όμως, εκτιμάται, πως θα ξεπεραστούν. Ο Ρέντε, όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε και χθες, θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Εξελίξεις όμως αναμένονται και για τον Ντομινίκ Κοτάρκσι, τον 22χρονο Κροάτη γκολκίπερ του Άγιαξ, όμως αυτές παραπέμπονται την ερχόμενη εβδομάδα. Και ο Κοτάρσκι, όπως και ο Ρέντε, είναι θετικοί ώστε να έρθουν στην Τούμπα. Έχουν μιλήσει αμφότεροι, απευθείας με τον Μπότο.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ιβάν Νάσμπεργκ που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Κυρίως ως προς τον χρόνο κατά τον οποίο, θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.