Ο Ρένφρο είναι αυτός που… πρέπει

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ mateco έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει δικαιωμένος για την επιμονή του στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νέιτ Ρένφρο καθώς στον Αμερικανό σέντερ μάλλον αποδίδεται ο τίτλος του MVP στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Άρης Λυκογιάννης ήξερε τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού σέντερ με βασικότερα το γεγονός ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και δεν διαθέτει το mid range σουτ που είναι απαραίτητο για τους ψηλούς. Εκτίμησε όμως την αθλητικότητά του, την ικανότητα στις αμυντικές αλλαγές, στο τελείωμα των φάσεων καθώς επίσης και στην προστασία της ρακέτας. 

Μέχρι στιγμής ο Ρένφρο αποδεικνύεται… λίρα εκατό καθώς έχει 10 πόντους και οκτώ ριμπάουντ κατά μέσο όρο, κυρίως όμως πλησιάζει τους 18 βαθμούς (ανά αγώνα) στο σύστημα αξιολόγησης μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η προσφορά κάθε παίκτη. Παράλληλα, με 87% στα σουτ εντός παιδιάς (βέβαια αυτό είναι απόρροια του τα περισσότερα καλάθια του είναι με κάρφωμα) είναι ο πιο αποτελεσματικός ψηλός στην Basketleague. 

Έχει αξία όμως το γεγονός ότι είναι και ο πιο αποτελεσματικός παίκτης του Πρωταθλήματος στα κοψίματα με 3.67 ανά αγώνα. Αυτοί οι αριθμοί τον καθιστούν πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.